€ 6.750,-
incl. apparatuur
In 4 frontkleuren leverbaar!
Landelijk

Eilandkeuken | Cascada wit

De landelijke keuken is en blijft een smaakmaker. Door het raamwerk in de kastdeuren ontstaat direct een gezellige en authentieke sfeer in de keuken. Met wat landelijke greepjes wordt het gevoel van gezelligheid versterkt. Natuurlijke materialen, frisse tinten en natuurkleuren maken het geheel een plek om gezellig samen te zijn. 

Onbezorgd, natuurlijk, landhuisstijl, zonder cliché! 

Zonder overdadige sierelementen straalt deze keuken moeiteloos een klassieke landhuisstijl uit: een plek met huiselijke geborgenheid, waar het hele gezin zich thuis voelt. De keuken is van alle moderne technische gemakken voorzien; het bewijst maar dat modern design en landhuisstijl heel goed samen gaan. 

 

 

De keuken is voorzien van een een kunststof HPL (High Pressure Laminate) werkblad in de kleur Decor eiken Sierra. Een HPL werkblad is opgebouwd uit meerdere lagen die onder hoge druk worden samengeperst. Hierdoor ontstaat een zeer dichte en harde plaat. Met een kunststoffen ofwel HPL keukenblad heb je een grote keuze in verschillende kleuren en designs, van houtlook tot betonlook. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een kunststof keukenblad is daarnaast erg hygiënisch en makkelijk schoon te maken. De werkhoogte is afhankelijk van jouw lengte en daardoor naar wens aan te passen. 

De keuken is verder voorzien van een koeler, fornuis met afzuigkap, vaatwasser en spoelbak met kraan. 

Dit model keuken is in 4 verschillende frontkleuren leverbaar.

Met werkblad, opstelling, grepen, kleur en apparatuur is natuurlijk volop te varieren, waardoor er een enorme diversiteit aan Cascada keukens te ontwerpen is. Je kunt je nieuwe droomkeuken helemaal naar jouw wensen samenstellen. Hieronder zijn een aantal voorbeelden te vinden. 

Steengrijs

 

Riet

 

Riet


Meer in Landelijk

Wat is jouw favoriete stijl?
Ontdek het hier!

Op onze Pinterest pagina vind je veel inspiratie om jouw droomkeuken samen te stellen. Blijf op de hoogte van de laatste trends en volg ons op Pinterest.