€ 7.350,-
Incl. apparatuur
In 2 frontkleuren leverbaar!
Klassiek, Landelijk

Hoekkeuken | Nordic wit mat

Deze tijdloze hoekkeuken met een landelijke touch is klein maar fijn. De hoekkeuken is en blijft een populaire opstelling, mede doordat handelingen zoals snijden, spoelen en koken dichtbij elkaar plaatsvinden. Koken is daardoor een genot, omdat alles zo voor het grijpen ligt.  

Deze specifieke keuken is uitgevoerd in een witte mat lak en heeft een composiet werkblad. Een composiet werkblad is in de eerste plaats erg hygienisch door de hoge dichtheid van het materiaal. Daarnaast is het stootvast, kras- en hittebestendig. Een ideaal werkblad dus. 

Verder is deze keuken van alle gemakken voorzien, zoals een koeler, een combi-oven, een inductiekookplaat met afzuigkap, een vaatwasser, een onderbouw spoelbak met kraan en verlichting. De werkhoogte is afhankelijk van jouw lengte en wensen en kan op iedere hoogte worden afgesteld.

De Nordic keuken is leverbaar in 2 verschillende frontkleuren. 

Met werkblad, opstelling, grepen, kleur en apparatuur is natuurlijk volop te varieren, waardoor er een enorme diversiteit aan Nordic keukens te ontwerpen is. Je kunt je nieuwe droomkeuken helemaal naar jouw wensen samenstellen. Hieronder zijn een aantal voorbeelden te vinden ter inspiratie.

Wit mat
 

Wit mat

Wit mat


Schiefer grijs mat
 

Schiefer grijs mat


Schiefer grijs mat 


Schiefer grijs mat

 

De keuken zoals tentoongesteld in de Primo Keukens showroom in Meppel: 


Meer in Klassiek, Landelijk

Wat is jouw favoriete stijl?
Ontdek het hier!

Op onze Pinterest pagina vind je veel inspiratie om jouw droomkeuken samen te stellen. Blijf op de hoogte van de laatste trends en volg ons op Pinterest.