Geeft uitstraling aan jouw keuken

Geeft uitstraling aan jouw keuken

Werkbladen

De materiaalkeuze van het werkblad bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van jouw keuken. Voor ieders budget zijn er mooie materialen verkrijgbaar.

Er zijn werkbladen met ruwe structuren of juist met een glanzende finish. De materialen hebben ieder zo hun eigen kenmerken. Zo kan het ene werkblad beter tegen warmte en is het andere werkblad juist weer krasvast. Een niet onbelangrijke keuze om te maken dus. Hieronder geven we je een toelichting over de materialen. 

Kunststof
Een kunststof aanrechtblad is verkrijgbaar in allerlei kleuren, al dan niet met natuursteen- of houtlook. Kunststof is heel hygiënisch en meestal is het blad afgewerkt met een stoot- en krasvaste toplaag. 

Graniet en composiet
Graniet en composiet zijn natuurproducten met een uniek karakter. Een eerlijk product met een eerlijke Primo prijs. Het zijn ideale materialen voor een werkblad. Het materiaal is hygiënisch en kan tegen zuur en een stootje. De meeste granieten werkbladen moeten wel regelmatig geïmpregneerd worden, zodat vlekken minder snel intrekken en het blad beter beschermd is. Composiet is iets gladder dan graniet en dus nóg makkelijker schoon te houden.In de showroom kunt u diverse stalen bekijken van granieten en composiet werkbladen. 

Keramiek
Een keramiek aanrechtblad bestaat uit lagen keramisch materiaal, gevormd door verhitting en druk. Daardoor is een keramisch keukenblad zeer hard en hittebestendig. Een stoer blad, volledig samengesteld uit natuurlijke materialen. 


 

Wat is jouw favoriete stijl?
Ontdek het hier!

Op onze Pinterest pagina vind je veel inspiratie om jouw droomkeuken samen te stellen. Blijf op de hoogte van de laatste trends en volg ons op Pinterest.