Voor ieders smaak en budget

Voor ieders smaak en budget

Keukenapparatuur

Wanneer je een nieuwe keuken uitzoekt, moeten er ook belangrijke beslissingen worden genomen over passende keukenapparatuur. 

De keuze voor het soort apparatuur in jouw nieuwe keuken hangt af van veel factoren, zoals smaak, wensen en budget. Primo Keukens helpt jou graag bij het vinden van de juiste apparatuur met gedetaileerd oog voor gemak, functionaliteit en de meest scherpe prijs. 

 

Primo Keukens staat voor duidelijkheid in prijsstelling. Al onze keukens zijn standaard voorzien van een koelkast, een kookplaat, een oven en afzuigunit. De getoonde keukenprijzen zijn inclusief genoemde apparatuur en het werkblad met spoelbak. 

Maak het persoonlijk
Natuurlijk is de keuze aan jou. Wij voeren verschillende apparatuurmerken, waaronder AEG, Zanussi, Pelgrim, Beko en Etna. Dus wil je de apparatenset uitbreiden of juist kiezen voor alternatieven om het nóg beter af te stemmen op jouw persoonlijke voorkeur? Dat kan! Alles is mogelijk bij Primo Keukens.

Wat is jouw favoriete stijl?
Ontdek het hier!

Op onze Pinterest pagina vind je veel inspiratie om jouw droomkeuken samen te stellen. Blijf op de hoogte van de laatste trends en volg ons op Pinterest.