MVO

Ondernemen op een maatschappelijk verantwoorde manier ligt besloten in de missie van Concordia. MVO is dan ook verweven in de bedrijsvoering van Concordia.

Ondernemen op een maatschappelijk verantwoorde manier ligt besloten in de missie van Concordia; 

Onze missie is om bedrijven en particulieren in de bouw te faciliteren om duurzaam te bouwen waarbij de persoonlijke relatie centraal staat.

Concordia's eerste MVO verslag

Concordia presenteert in 2023 haar eerste MVO verslag. Concordia onderneemt inmiddels al 116 jaar op een maatschappelijk verantwoorde manier. Dit jaar (2023) rapporteren we hier voor het eerst over in dit MVO verslag. In dit eerste MVO-verslag van Concordia brengen we in kaart wat er de laatste jaren gedaan is, waar verdere mogelijkheden liggen voor de toekomst en hebben hierin prioriteiten gesteld.  Vooralsnog alleen met een terugblik en een blik vooruit. Hierbij sluiten we wel aan bij de onderwerpen uit de prestatieladder, maar hanteren we nog geen rekenmethodiek of groen label of keurmerk. Deze zullen in de toekomst wellicht nog volgen. Zoals echter al eerder vermeld, is het voor ons belangrijker om maatschappelijk verantwoord te zijn en dit vast te leggen.

Lees het volledige verslag

Wil je het volledige MVO verslag lezen? Vul dit formulier in en je ontvangt hem direct in je mailbox. 

Wat is jouw favoriete stijl?
Ontdek het hier!

Op onze Pinterest pagina vind je veel inspiratie om jouw droomkeuken samen te stellen. Blijf op de hoogte van de laatste trends en volg ons op Pinterest.