Verschillende stijlen

Verschillende stijlen

Spoelbakken en kranen

De gewenste uitstraling van jouw droomkeuken wordt versterkt met de juiste keuze spoelbak en kraan. Een belangrijke keuze dus, al denk je daar bij het uitkiezen van een keuken misschien niet direct aan. En omdat geen mens gelijk is en iedereen een eigen stijl en wensen heeft, heeft Primo Keukens een ruime collectie kranen en spoelbakken om uit te kiezen. 

Type spoelbakken
Je hebt spoelbakken in alle soorten, maten en vormen. Of je nu houdt van modern of klassiek; voor elke stijl is er een bijpassende spoelbak en kraan.

Vroeger hadden keukens in principe één grote spoelbak. Het voordeel daarvan is dat je gemakkelijk een grote pan kunt afwassen en grote gerechten kunt spoelen. Het nadeel van één grote spoelbak is dat je alles in één spoelbak moet doen. Je kunt daarom ook kiezen voor een grote en een kleine spoelbak of twee even grote spoelbakken

  

Materiaal spoelbakken 
Spoelbakken zijn verkrijgbaar in tal van materialen. Roestvrij staal (RVS) is erg duurzaam en gebruiksvriendelijk. Het kan gemakkelijk worden schoongemaakt, het roest niet en onvermijdelijke krasjes door het gebruik geven het een doorleefde uitstraling. Graniet en composiet zijn populaire materialen, omdat ze krasvast zijn en kalkaanslag meestal geen vat krijgt op het materiaal. 

Montage spoelbakken
De montage van de spoelbakken is ook bepalend voor de uitstraling van de keuken. Spoelbakken kunnen worden geplaatst als opbouw, inbouw of onderbouw. De keukenspecialisten van Primo Keukens kunnen jou hierover uitgebreid informeren.

Kranen
Ook de keuze voor een kraan verdient alle aandacht. Het kraanassortiment is enorm uitgebreid en zorgt voor een finishing-touch. Of je nu een moderne kraan wilt voor bij de RVS spoelbak of juist een klassiek model. Bij Primo Keukens vind je voor ieder wat wils.  

Wat is jouw favoriete stijl?
Ontdek het hier!

Op onze Pinterest pagina vind je veel inspiratie om jouw droomkeuken samen te stellen. Blijf op de hoogte van de laatste trends en volg ons op Pinterest.