€ 9.950,-
incl. apparatuur
In 4 frontkleuren leverbaar!
Klassiek, Landelijk

Hoekkeuken | Cascada riet

De landelijke keuken is en blijft een smaakmaker.

Dicht bij de natuur

De keuken is de plek in huis waar iedereen bij elkaar komt; om heerlijk samen te koken, te genieten en te spelen. De kleur groen zorgt voor een ontspannen sfeer met karakter. 

 

De keuken is voorzien van een een kunststof HPL (High Pressure Laminate) werkblad in de kleur Decor Marmer Teramo. Een HPL werkblad is opgebouwd uit meerdere lagen die onder hoge druk worden samengeperst. Hierdoor ontstaat een zeer dichte en harde plaat. Met een kunststoffen ofwel HPL keukenblad heb je een grote keuze in verschillende kleuren en designs, van houtlook tot betonlook. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een kunststof keukenblad is daarnaast erg hygiënisch en makkelijk schoon te maken. De werkhoogte is afhankelijk van jouw lengte en daardoor naar wens aan te passen. 

Dit specifieke model is voorzien van een inductiekookplaat met schouw, een oven met magnetronfunctie, een vaatwaser, een koel-vriescombinatie met no-frost, een spoelbak met kraan en verlichting. 

Leverbaar in 4 verschillende kleuren

Met werkblad, opstelling, grepen, kleur en apparatuur is natuurlijk volop te varieren, waardoor er een enorme diversiteit aan Cascada keukens te ontwerpen is. Je kunt je nieuwe droomkeuken helemaal naar jouw wensen samenstellen. Hieronder zijn een aantal voorbeelden te vinden. 

Steengrijs

Wit 

Fjordblauw

 


Meer in Klassiek, Landelijk

Wat is jouw favoriete stijl?
Ontdek het hier!

Op onze Pinterest pagina vind je veel inspiratie om jouw droomkeuken samen te stellen. Blijf op de hoogte van de laatste trends en volg ons op Pinterest.