€ 6.595,-
incl. apparatuur en verlichting
In 3 frontkleuren leverbaar!
Klassiek, Landelijk

Hoekkeuken | Structura Decor Eiken Havanna

De hoekkeuken is nog altijd een favoriete opstelling bij velen. Doordat handelingen zoals snijden, spoelen en koken dicht bij elkaar plaatsvinden, is koken een genot. Alle voorwerpen liggen zo voor het grijpen.

Deze specifieke keuken is uitgevoerd in de kleur 'Decor Eiken Havanna' met een Greenpanel werkblad. Greenpanel is een innovatief basismateriaal voor duurzame keukenbladen. Het materiaal is watervast, FSC-gecertificeerd en past altijd. Het materiaal kan in veel kleuren worden afgewerkt, dus altijd op jouw stijl aan te passen. 

De keuken is van alle gemakken voorzien, waaronder een koeler, oven, vlakscherm afzuigkap, inductiekookplaat, spoelbak met kraan en verlichting. Een vaatwasser is niet inbegrepen, maar tegen meerprijs natuurlijk toe te voegen. 

 

De werkhoogte is afhankelijk van jouw lengte en wensen en kan op iedere hoogte worden afgesteld. De keuken is verkrijgbaar in 3 verschillende frontkleuren: 

 

Er is natuurlijk volop te varieren met frontkleuren, werkbladen, grepen, accessoires apparatuur, waardoor er een enorme diversiteit Structura keukens te ontwerpen zijn. Jouw droomkeukens is eigenhandig samen te stellen en helemaal aan jouw wensen aan te passen. Hieronder zie je diverse voorbeelden. 

Decor eiken Havanna Decor eiken NeroDecor eiken SierraDe keuken zoals tentoongesteld in de showroom van Primo Keukens Meppel: 


Meer in Klassiek, Landelijk

Wat is jouw favoriete stijl?
Ontdek het hier!

Op onze Pinterest pagina vind je veel inspiratie om jouw droomkeuken samen te stellen. Blijf op de hoogte van de laatste trends en volg ons op Pinterest.