Ontwerp je eigen keuken in 3D

Ben jij toe aan een nieuwe keuken? Leuk! Dan wil je natuurlijk wel graag zien hoe dat er bij jou uit kan zien.
We helpen je daarom graag op weg met de 3D keukenconfigurator. 

Met deze 3D tool ontwerp je in een handomdraai jouw eigen keuken. Snel, gemakkelijk en nog eens leuk om te doen ook. Past een eilandkeuken, ga je voor een L-keuken of toch een rechte keuken? Speel zelf met de indeling, kleuren, stijlen, apparatuur en kasten.

Aan de slag!

Word je al enthousiast? Ga dan direct aan de slag met onze keukenconfigurator 3D tool en ontdek hoe jouw nieuwe keuken eruit kan gaan zien. Klik op onderstaande link en je kunt eenvoudig van start. 

Naar de keukenconfigurator

 

  • Ontwerp thuis op elk moment jouw droomkeuken
  • Zie jouw keuken in 3D
  • Sla je ontwerp op, deel hem met vrienden of familie, en ga later weer verder
  • Mail het ontwerp naar jezelf of download een pdf

 

Hoe werkt het?

  1. Open de 3D keukenconfigurator (opent in een nieuw tabblad). Dit werkt het best op een computer of laptop. 
  2. Kies de indeling van je keuken
  3. Je krijgt de optie om muren te verbergen, of om een schuin plafond toe te voegen. Is dat niet van toepassing? Sla deze stap dan over. In het volgende scherm kun je de maten van de muren aanpassen, en ramen en deuren toevoegen. We adviseren om dit goed in te vullen, zodat je de keuken daadwerkelijk passend kunt ontwerpen. Hierna begint het leukste gedeelte!
  4. Kies in het linker menu voor Meubels en Apparaten. Plaats verschillende onderdelen in jouw ruimte door op "Toevoegen" te klikken. Sleep ze vervoglens in het canvas naar de gewenste plek. Onderin het scherm kun je het scuifje van 2D naar 3D slepen om jouw ontwerp in 3D te bekijken. Tevreden met de opstelling? Ga dan verder. 
  5. In het linker menu ga je naar Design. Geef hier de juiste designs aan jouw plafond, vloer en wand. Ook de fronten, grepen, corpus en plint van de keukenonderdelen kun je naar wens 
  6. Helemaal tevreden? Ga dan naar de laatste stap. Laat je gegevens achter en verstuur het formulier. Onze adviseurs nemen zo spoedig mogelijk contact op om jouw ontwerp te bespreken. 

 

Hulp nodig?

Onze adviseurs helpen graag bij het ontwerpen van jouw keuken. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Neem gerust contact op of maak direct een afspraak bij jouw dichtstbijzijnde vestiging. 

 

Tips

Zo werkt de keukenconfigurator tool 

Je ontwerpt jouw nieuwe keuken heel gemakkelijk. Er staan verschillende keukens klaar in diverse opstellingen. Ook vind je er de laatste trends en apparatuur; kies simpelweg wat het beste bij jou en jouw budget past. Heb je jouw gewenste stijl en onderdelen gevonden? Super! Teken dan eenvoudig jouw keuken door op de button ‘Teken uw keukenruimte’ te klikken. Zo weet je exact hoe jouw nieuwe keuken eruit kan gaan zie, kun je een offerte opvragen óf kun je de tekening delen met vrienden en familie. 

 

Keuken ontwerpen, opslaan of later bewerken?

Wil je jouw keukenontwerp bewaren, later bewerken of direct ontvangen in jouw mailbox? Kies dan linksbovenin voor ‘Configuratie opslaan’ en vul je emailadres is. Zo kun je op een later moment verder met ontwerpen, je design bekijken of het ontwerp doornemen met een keukenadviseur bij jouw Primo Keukens vestiging. Onze adviseurs helpen je graag om, aan de hand van jouw persoonlijke keukenontwerp, een complete droomkeuken samen te stellen. Een keuken die helemaal bij jou past.

 

 

Wat is jouw favoriete stijl?
Ontdek het hier!

Op onze Pinterest pagina vind je veel inspiratie om jouw droomkeuken samen te stellen. Blijf op de hoogte van de laatste trends en volg ons op Pinterest.