€ 6.595,-
incl. apparatuur en verlichting
In 5 frontkleuren leverbaar!
Modern, € 5.000 – € 7.000

Hoekkeuken | Speed Decor zwart beton

De hoekkeuken is nog altijd een favoriete opstelling bij velen. Doordat handelingen zoals snijden, spoelen en koken dicht bij elkaar plaatsvinden, is koken een genot. Alle voorwerpen liggen zo voor het grijpen.

De keuken zoals hier getoond is uitgevoerd in Decor zwart beton, een stoere en populaire kleur.

De keuken is voorzien van een een kunststof HPL (High Pressure Laminate) werkblad. Een HPL plaats is opgebouwd uit meerdere lagen die onder hoge druk worden samengeperst. Hierdoor ontstaat een zeer dichte en harde plaat. Met een kunststoffen ofwel HPL keukenblad heb je een grote keuze in verschillende kleuren en designs, van houtlook tot betonlook. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een kunststof keukenblad is daarnaast erg hygiënisch en makkelijk schoon te maken.

 Deze keuken is verder voorzien van een koeler, 2 combi-ovens, een inductiekookplaat met afzuigkap, vaatwasser, zwarte spoelbak met bijpassende kraan en verlichting. De werkhoogte is afhankelijk van jouw lengte en wensen en kan op iedere hoogte worden afgesteld. De Speed is leverbaar in 5 verschillende frontkleuren. 

Met werkblad, opstelling, grepen, kleur en apparatuur is natuurlijk volop te varieren, waardoor er een enorme diversiteit aan Speed keukens te ontwerpen is. Je kunt je nieuwe droomkeuken helemaal naar jouw wensen samenstellen. Hieronder zijn een aantal voorbeelden te vinden ter inspiratie.Magnolia softmatWit softmatAlpin wit ZijdegrijsDecor zwart beton

 

 

De keuken zoals tentoongesteld in onze showroom bij Primo Keukens Meppel:  


Meer in Modern, € 5.000 – € 7.000

Wat is jouw favoriete stijl?
Ontdek het hier!

Op onze Pinterest pagina vind je veel inspiratie om jouw droomkeuken samen te stellen. Blijf op de hoogte van de laatste trends en volg ons op Pinterest.