€ 6.975,-
incl. apparatuur
Modern

Rechte keuken | Zera terra grey

Een modern vormgegeven keuken trekt automatisch alle blikken naar zich toe. 

Een rechte keuken is de basis van alle keukens en biedt veel (uitbreidings)mogelijkheden. Deze rechte keuken is uitgevoerd in de kleur terra grey en heeft een werkblad in de kleur 'Pietra Grigia Antracite'. Ook de binnenkant van de kasten heeft de kleur Terra grey gekregen en de zijkanten van de lades zijn van glas, waardoor het een luxueuze en solide uitstraling heeft. Dit model is een lust voor het oog als je van modern en eenvoud houdt.

De keuken is voorzien van kwaliteitsapparatuur, waaronder een inductiekookplaat met afzuiging, een combi-oven, koelkast en vaatwasser van 60 cm. Daarnaast heeft de keuken een rvs spoelbak met bijpassende kraan. 

 

Deze keuken is te zien in onze showroom bij Primo Keukens Meppel. 

Met kleur, werkblad, opstelling, grepen en apparatuur is eindeloos te varieren. Je kunt jouw nieuwe droomkeuken helemaal naar jouw wensen samenstellen. Hieronder vind je een aantal voorbeelden ter inspiratie.

 

Hieronder vind je nog wat foto's van de keuken die in de showroom bij Primo Keukens Meppel te vinden is. 


Meer in Modern

Wat is jouw favoriete stijl?
Ontdek het hier!

Op onze Pinterest pagina vind je veel inspiratie om jouw droomkeuken samen te stellen. Blijf op de hoogte van de laatste trends en volg ons op Pinterest.