€ 7.995,-
incl. apparatuur
In 8 frontkleuren leverbaar
Modern, > € 7.000

Hoekkeuken | Easytouch fjordblauw ultramat

Voor velen is de hoekkeuken nog immer een favoriete keukenopstelling, mede doordat handelingen zoals snijden, spoelen en koken dichtbij elkaar plaasvinden, is koken een genot. 

Deze keuken is uitgevoerd in een laklaminaat in de kleur fjordblauw ultramat. Dankzij de innovatieve anti-fingerprintcoating hebben de fronten uitstekende onderhoudseigenschappen en het ziet er ook nog eens geweldig uit.  

Het xtra-werkblad in de kleur Decor Eiken Artisan is onderhoudsvrij. De innovatieve functionele laag voorkomt dat water in het blad kan doordringen waardoor de kern opzwelt. Dat betekent dat het blad ongevoeliger is voor water dan een traditioneel werkblad. De overgang zonder hoogteverschil tussen werkblad en kookplaat of spoelbak zorgt voor een bijzondere esthetiek en verbetert tegelijk de mogelijkheden voor hygiënische reiniging. Dankzij de Xtra-coating is het werkblad beter bestand tegen stoten. Dat maakt Xtra-werkbladen zeer robuust, waardoor ze perfect zijn opgewassen tegen de uitdagingen van dagelijks keukengebruik. Het werkblad wordt individueel op elke keuken aangepast. 

Deze specifieke keuken is verder voorzien van alle gemakken, zoals een combi-oven, koelkast, inductiekookpaat, afzuigkap en vaatwasser. Leuk detail is dat de spoelbak vlak in het werkblad is gefreesd. Daarnaast bevindt zich onder de kookplaat een 120 cm brede ladekast, met hierin een besteklade met meenemer. De kookplaat is niet glanzend, maar mat afwerkt. 

 

De werkhoogte is afhankelijk van jouw lengte en wensen en kan op iedere hoogte worden afgesteld. De Easytouch is leverbaar in 8 verschillende frontkleuren. 

Met werkblad, opstelling, grepen, kleur en apparatuur is natuurlijk volop te varieren, waardoor er een enorme diversiteit aan Easytouch keukens te ontwerpen is. Je kunt je nieuwe droomkeuken helemaal naar jouw wensen samenstellen. Hieronder zijn een aantal voorbeelden te vinden ter inspiratie.

Grafietzwart ultramat en roestrood ultramat

Mineraalgroen ultramat

Alpin wit ultramat

Zand ultramat

 

 

De keuken zoals tentoongesteld in de showroom van Primo Keukens Heerenveen: 

 


Meer in Modern, > € 7.000

Wat is jouw favoriete stijl?
Ontdek het hier!

Op onze Pinterest pagina vind je veel inspiratie om jouw droomkeuken samen te stellen. Blijf op de hoogte van de laatste trends en volg ons op Pinterest.