€ 5.750,-
incl. apparatuur en verlichting
In 5 frontkleuren leverbaar!
Modern, € 0 – € 5.000

Rechte keuken | Flash hoogglans wit

Een rechte keuken is ideaal voor een kleine woning of als je niet veel ruimte nodig hebt om jouw droomkeuken te realiseren. Een rechte keuken neemt slechts één wand van de ruimte in beslag, maar biedt desondanks wel enorm veel mogelijkheden en stijlen om uit te kiezen. Door het toevoegen van bovenkasten wordt de opbergruimte bijvoorbeeld al aanzienlijk vergroot, maar ook qua stijl zijn er oneindig veel mogelijkheden. 

Deze keuken is voorzien van een HPL (High Pressure Laminate) werkblad, wat is samengesteld uit meerdere, in melaminehars gedrengte lagen die onder hoge druk zijn samengeperst. Deze bladen zijn verkrijgbaar in oneindig veel kleuren, dus er is altijd een blad dat past bij de rest van het interieur en jouw smaak. Dit type werkblad is eenvouding in onderhoud en zeer hygienisch dankzij het gesloten oppervlak. In deze keuken is gekozen voor TopLaminate | Statue Grey.  

Deze specifieke keuken is uitgevoerd in de kleur hoogglans wit en voorzien van alle technische gemakken, waaronder een koeler, combi-magnetron, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, spoelbak met kraan en verlichting. 

 

Dit model keuken is leverbaar in 5 verschillende frontkleuren. 

 

De werkhoogte is afhankelijk van jouw lengte en wensen en kan op iedere hoogte worden afgesteld. 

Met werkblad, opstelling, kleur, grepen en apparatuur is natuurlijk volop te varieren, waardoor er een enorme diversiteit aan Flash keukens te ontwerpen is. Je kunt je nieuwe droomkeuken helemaal naar jouw wensen samenstellen. Hieronder zie je daarvan een voorbeeld. Wit hoogglansMagnolia hoogglans

 Schiefergrijs hoogglans
Schiefer grijs hoogglans
Zijdegrijs hoogglans
Alpin wit hoogglans

 

De keuken zoals tentoongesteld is te vinden in de showroom van Primo Keukens Meppel:


Meer in Modern, € 0 – € 5.000

Wat is jouw favoriete stijl?
Ontdek het hier!

Op onze Pinterest pagina vind je veel inspiratie om jouw droomkeuken samen te stellen. Blijf op de hoogte van de laatste trends en volg ons op Pinterest.