€ 8.750,-
Incl. apparatuur
In 8 frontkleuren leverbaar!
€ 5.000 – € 7.000, Modern

Parallel keuken | Easytouch grafietzwart ultra mat

Een echte eyecatcher is deze stijlvolle keuken met de supermat zwarte (inbouw-) kasten in combinatie met het grijze keramieke werkblad. De matzwarte kleur is dé trend en zorgt voor een chique uitstraling. Met het bargedeelte maakt dat het ook nog eens een gezellige familiekeuken wordt. 

Bij deze moderne keuken hoort natuurlijk ook een prachtig matzwarte kookplaat met bijpassende matzwarte afzuigkap. De werkhoogte is afhankelijk van jouw eigen lengte en is daarom op jouw wensen af te stellen. 


De getoonde keuken wordt geleverd met de volgende apparaten; een koelvriescombinatie, een oven, een inductiekookplaat met afzuigkap. Daarnaast is deze getoonde keuken voorzien van een zwarte spoelbak en bijpassende zwarte kraan. Het is uiteraard ook mogelijk om een vaatwasmachine toe te voegen aan de keuken. 

Dankzij de innovatieve anti-fingerprintcoating maken vingerafdrukken geen kans, hebben de fronten uitstekende onderhoudseigenschappen en ziet het er ook nog eens geweldig uit. De keuken is verkrijgbaar in 8 verschillende fronten. 

Met werkblad, opstelling, grepen, kleur en apparatuur is natuurlijk volop te varieren, waardoor er een enorme diversiteit aan Easytouch keukens te ontwerpen is. Je kunt je nieuwe droomkeuken helemaal naar jouw wensen samenstellen. Hieronder zijn een aantal voorbeelden te vinden. 

Grafietzwart ultramat met roestrood ultramatAlpin wit ultramat

 

Mineraalgroen ultramat

 

Fjordblauw ultramat

 

Roestrood ultramat

 

Zand ultramat

 

De keuken zoals tentoongesteld in onze showroom van Primo Keukens Meppel: 


Meer in € 5.000 – € 7.000, Modern

Wat is jouw favoriete stijl?
Ontdek het hier!

Op onze Pinterest pagina vind je veel inspiratie om jouw droomkeuken samen te stellen. Blijf op de hoogte van de laatste trends en volg ons op Pinterest.