€ 8.995,-
Incl. apparatuur
In 3 frontkleuren leverbaar!
Modern, > € 7.000

Keuken met schiereiland | Structura Decor Eiken Nero

De parallel keuken is een overzichtelijk model keuken met heldere lijnen. Door het praktische kookgemak, waarbij de handelingen van snijden, spoelen en koken dicht bij elkaar gedaan kunnen worden, is koken een genot. Alle voorwerpen liggen zo voor het grijpen.

Deze specifieke keuken is uitgevoerd in de expressieve kleur 'Decor eiken Nero' met houtnerf. Het werkblad is een multiplex werkblad in een mooie grijze betonnen look uitgevoerd.

De keuken is voorzien van een plafondunit afzuigkap, een combi-oven met magnetronfunctie, een inductiekookplaat, een hoge koelvriescombinatie, een rvs spoelbak met bijpassende kraan. In deze prijs is een vaatwasser niet meegenomen, maar dat kan natúúrlijk worden toegevoegd. 


 

De werkhoogte is afhankelijk van jouw lengte en wensen en kan op iedere hoogte worden afgesteld. 

De keuken is verkrijgbaar in 3 frontkleuren. 

 

Wensen

Met werkblad, opstelling, grepen, kleur en apparatuur is natuurlijk volop te varieren, waardoor er een enorme diversiteit aan Structura keukens te ontwerpen is. Je kunt je nieuwe droomkeuken helemaal naar jouw wensen samenstellen. En ook voor een bijkeuken is de Structura perfect. Hieronder zie je daarvan een voorbeeld. 

Decor eiken Nero

 

Decor eiken Sierra 

 

Decor eiken Sierra

 

Decor eiken Sierra

 

 

Decor eiken Nero 

 

 

 

 

De keuken zoals tentoongesteld in de showroom van Primo Keukens Meppel:


Meer in Modern, > € 7.000

Wat is jouw favoriete stijl?
Ontdek het hier!

Op onze Pinterest pagina vind je veel inspiratie om jouw droomkeuken samen te stellen. Blijf op de hoogte van de laatste trends en volg ons op Pinterest.