€ 6.835,-
Incl. apparatuur
In 8 frontkleuren leverbaar!
€ 0 – € 5.000, € 5.000 – € 7.000, Modern

Hoekkeuken | Riva beton terra grijs

De hoekkeuken is nog altijd een favoriete opstelling bij velen. Doordat handelingen zoals snijden, spoelen en koken dicht bij elkaar kunnen plaatsvinden, is koken een genot. Alle voorwerpen liggen zo voor het grijpen.

Deze keuken is uitgevoerd in de kleur beton terra grijs en heeft een kunststof werkblad in de kleur decor terra grijs. Dit zorgt voor eenheid en rust. De werkhoogte is afhankelijk van uw lengte en is verstelbaar naar uw wens.

De keuken wordt compleet geleverd met een inductiekookplaat, een oven, een afzuigkap, een vaatwasser, een koeler en een spoelbak met kraan.  De keuken is verkrijgbaar in 8 verschillende frontkleuren. 
 

Met werkblad, opstelling, grepen en apparatuur is natuurlijk volop te varieren, waardoor je alle kanten op kunt. De Structura keuken in de kleur beton terra kan je daarom helemaal naar jouw wensen ontwerpen. Hieronder zie je daarvan wat voorbeelden. 

Beton terra grijs

 

Decor notenhout
 

Decor beton zand

 

Decor beton zand

 

Decor beton Schiefergrijs

 

Decor beton wit
 

Decor beton grijs

 

Decor eiken San Remo

 

Onderstaande keuken is te bezichtigen bij Primo Keukens Meppel: 


Meer in € 0 – € 5.000, € 5.000 – € 7.000, Modern

Wat is jouw favoriete stijl?
Ontdek het hier!

Op onze Pinterest pagina vind je veel inspiratie om jouw droomkeuken samen te stellen. Blijf op de hoogte van de laatste trends en volg ons op Pinterest.