€ 9.995,-
incl. apparatuur en verlichting
In 3 frontkleuren leverbaar!
Modern

Eilandkeuken | StoneArt Decor leisteen - beton grijs

Een echte eyecatcher is deze stijlvolle eiland keuken in de kleur Decor leisteen grijs met het HPL kunststof werkblad in de kleuren Decor leisteen en Beton grijs. De kleur grijs is een trendy kleur en zorgt voor een chique uitstraling. Met het bargedeelte maakt dat het ook nog eens een gezellige familiekeuken wordt. 

Bij deze opvallende keuken hoort natuurlijk ook een prachtige inductiekookplaat met afzuiging in één.  De getoonde keuken is daarnaast voorzien van de volgende apparaten; een koeler, een combi-oven, en een spoelbak met kraan. Het is uiteraard ook mogelijk om een vaatwasmachine of inbouw koffiemachine mtoe te voegen aan de keuken. 

 

De werkhoogte is afhankelijk van jouw eigen lengte en is daarom op jouw wensen af te stellen. De keuken is verkrijgbaar in 3 verschillende frontkleuren.
 

Met werkblad, opstelling, grepen, kleur en apparatuur is natuurlijk volop te varieren, waardoor er een enorme diversiteit aan StoneArt keukens te ontwerpen is. Je kunt je nieuwe droomkeuken helemaal naar jouw wensen samenstellen. Hieronder zijn een aantal voorbeelden te vinden. 

Decor leisteen grijs

Decor leisteen grijs

Decor leisteen grijs

Decor Schiefer steengrijs

Decor Schiefer grijs

Decor basalt taupe grijs

 

 

De keuken zoals tentoongesteld in de showroom van Primo Keukens Meppel:  


Meer in Modern

Wat is jouw favoriete stijl?
Ontdek het hier!

Op onze Pinterest pagina vind je veel inspiratie om jouw droomkeuken samen te stellen. Blijf op de hoogte van de laatste trends en volg ons op Pinterest.