€ 5.475,-
Incl. apparatuur
In 3 frontkleuren leverbaar
Klassiek, Landelijk, € 5.000 – € 7.000

Rechte keuken | Structura Decor Eiken Sierra

Moderne houtdecors met elegante structuren en warme nuances zijn absoluut gewild. De houtdecors staan voor een stijlvol ingerichte ruimte en zorgen voor een gezellig sfeer.   

 

Deze specifieke keuken is uitgevoerd in de kleur 'Decor Eiken Sierra' met houtnerf. Het werkblad is van kunststof multiplex in een prachtige kleur uitgevoerd. 

De keuken is afgewerkt met een afzuigkap, een combi-oven, een inductiekookplaat, een koelkast, een rvs spoelbak met bijpassende kraan en verlichting. 

  

De werkhoogte is afhankelijk van jouw lengte en wensen en kan op iedere hoogte worden afgesteld. De keuken is verkrijgbaar in 3 verschillende frontkleuren. 

Er is natuurlijk volop te varieren met frontkleuren, werkbladen, grepen, accessoires apparatuur, waardoor er een enorme diversiteit Structura keukens te ontwerpen zijn alleen al in de kleur Decor eiken Sierra. Jouw droomkeukens is eigenhandig samen te stellen en helemaal aan jouw wensen aan te passen. Hieronder een voorbeeld. 

 

De Structura hoekkeuken zoals tentoongesteld in onze showroom bij Primo Keukens Kampen: 


Meer in Klassiek, Landelijk, € 5.000 – € 7.000

Wat is jouw favoriete stijl?
Ontdek het hier!

Op onze Pinterest pagina vind je veel inspiratie om jouw droomkeuken samen te stellen. Blijf op de hoogte van de laatste trends en volg ons op Pinterest.