€ 6.375,-
Incl. apparatuur
In 3 frontkleuren leverbaar
Klassiek, Landelijk, € 5.000 – € 7.000

Rechte keuken | Structura Decor Eiken Sierra

Moderne houtdecors met elegante structuren en warme nuances zijn absoluut gewild. De houtdecors staan voor een stijlvol ingerichte ruimte en zorgen voor een gezellig sfeer.   

 

Deze specifieke keuken is uitgevoerd in de kleur 'Decor Eiken Sierra' met houtnerf. Het werkblad is van kunststof multiplex in een prachtige kleur uitgevoerd. Kunststof werkbladen zijn minder kwetsbaar dan een aanrechtblad van graniet of composiet. Dit type aanrechtblad is licht en in talloze soorten en kleuren verkrijgbaar. Ook is het aanrechtblad onderhoudsvriendelijk.  

De keuken is afgewerkt met een afzuigkap, een combi-oven, een inductiekookplaat, een koelkast, een rvs spoelbak met bijpassende kraan en verlichting. 

  

 

De werkhoogte is afhankelijk van jouw lengte en wensen en kan op iedere hoogte worden afgesteld. 

De keuken is verkrijgbaar in 3 verschillende frontkleuren. 

Er is natuurlijk volop te varieren met frontkleuren, werkbladen, grepen, accessoires apparatuur, waardoor er een enorme diversiteit Structura keukens te ontwerpen zijn alleen al in de kleur Decor eiken Sierra. Jouw droomkeukens is eigenhandig samen te stellen en helemaal aan jouw wensen aan te passen. Hieronder vind je wat voorbeelden ter inspiratie. 

Decor eiken Havanna

 

Decor eiken Havanna

 

Decor eiken nero

 

Decor eiken Sierra

 

Decor eiken Sierra

 

 

De Structura hoekkeuken zoals tentoongesteld in onze showroom bij Primo Keukens Kampen en de rechte keuken zoals tentoongesteld bij Primo Keukens Meppel: 


Meer in Klassiek, Landelijk, € 5.000 – € 7.000

Wat is jouw favoriete stijl?
Ontdek het hier!

Op onze Pinterest pagina vind je veel inspiratie om jouw droomkeuken samen te stellen. Blijf op de hoogte van de laatste trends en volg ons op Pinterest.