€ 3.850,-
incl. apparatuur en verlichting
In 8 frontkleuren leverbaar!
Modern, Klassiek, € 0 – € 5.000

Rechte keuken | Riva beton schiefergrijs

Een rechte keuken is ideaal voor een kleine woning of als je niet veel ruimte nodig hebt om jouw droomkeuken te realiseren. Een rechte keuken neemt slechts één wand van de ruimte in beslag, maar biedt desondanks wel enorm veel mogelijkheden en stijlen om uit te kiezen. Door het toevoegen van bovenkasten wordt de opbergruimte bijvoorbeeld al aanzienlijk vergroot, maar ook qua stijl zijn er oneindig veel mogelijkheden. 

Deze keuken is voorzien van een HPL (High Pressure Laminate) werkblad, wat is samengesteld uit meerdere, in melaminehars gedrengte lagen die onder hoge druk zijn samengeperst. Deze bladen zijn verkrijgbaar in oneindig veel kleuren, dus er is altijd een blad dat past bij de rest van het interieur en jouw smaak. Dit type werkblad is eenvouding in onderhoud en zeer hygienisch dankzij het gesloten oppervlak. In deze keuken is gekozen voor de kleur decor beton schiefergrijs.  

De keuken is uitgevoerd in de kleur Decor beton leisteen grijs en voorzien van alle technische gemakken, waaronder een koeler, oven, gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak met kraan en verlichting. Een vaatwasser is in deze keuken niet inbegrepen, maar tegen meerprijs natuurlijk toe te voegen. 

Dit model keuken is leverbaar in 8 verschillende kleuren: 

De werkhoogte is afhankelijk van jouw lengte en wensen en kan op iedere hoogte worden afgesteld. 

Met werkblad, opstelling, kleur, grepen en apparatuur is natuurlijk volop te varieren, waardoor er een enorme diversiteit aan Riva keukens te ontwerpen is. Je kunt jouw nieuwe droomkeuken helemaal naar jouw wensen samenstellen. Hieronder zie je daarvan enkele voorbeelden. 

Decor beton terra grijs

 

Decor notenhout 
 

Decor beton zand 
 Decor beton schiefergrijs
 Decor beton wit
 Decor beton grijs
 

Decor eiken San Remo 

Decor eiken Bergamo

 

De keuken zoals tentoongesteld is te vinden in de showroom van Primo Keukens Meppel:


Meer in Modern, Klassiek, € 0 – € 5.000

Wat is jouw favoriete stijl?
Ontdek het hier!

Op onze Pinterest pagina vind je veel inspiratie om jouw droomkeuken samen te stellen. Blijf op de hoogte van de laatste trends en volg ons op Pinterest.