€ 9.500,-
Incl. apparatuur
In 8 frontkleuren leverbaar!
Modern, > € 7.000

Keuken met schiereiland | Easytouch mineraalgroen ultramat

Een designkeuken trekt automatisch alle blikken naar zich toe: door sprankelende kleuren, gedurfde materiaalcombinaties en heel veel functionaliteit. 

Deze prachtige keuken heeft een frisse nieuwe kleur en is een lust voor het oog als je van modern en design houdt. De fronten zijn voorzien van een laklaminaat in de kleur mineraalgroen ultramat. Dankzij de innovatieve anti-fingerprintcoating hebben de fronten uitstekende onderhoudseigenschappen en het ziet er ook nog eens geweldig uit.  Het kunststof HPL (high pressure laminate) werkblad is voorzien van een opbouwspoelbak met kraan. Dit type werkblad is hygienisch en gemakkelijk schoon te maken. Deze keuken is verder voorzien van Zanussi apparatuur, zoals een koeler, een vaatwasser, een combimagnetron en een inductiekookplaat met kookveldafzuiging. 

De werkhoogte is afhankelijk van jouw lengte en wensen en kan op iedere hoogte worden afgesteld. Dit model keuken is verkrijgbaar in 8 verschillende frontkleuren. 

Met werkblad, opstelling, grepen, kleur en apparatuur is natuurlijk volop te varieren, waardoor er een enorme diversiteit aan Easytouch keukens te ontwerpen is. Je kunt je nieuwe droomkeuken helemaal naar jouw wensen samenstellen. Hieronder zijn een aantal voorbeelden te vinden. 

Grafietzwart ultramatRoestrood ultramatMineraalgroen ultramat

 

Mineraalgroen ultramatFjordblauw ultramatAlpin wit ultramat

 

 

De keuken zoals tentoongesteld in onze showroom bij Primo Keukens Kampen: 


Meer in Modern, > € 7.000

Wat is jouw favoriete stijl?
Ontdek het hier!

Op onze Pinterest pagina vind je veel inspiratie om jouw droomkeuken samen te stellen. Blijf op de hoogte van de laatste trends en volg ons op Pinterest.