€ 4.375,-
Incl. apparatuur
In 7 frontkleuren leverbaar!
€ 0 – € 5.000, Modern

Hoekkeuken | Touch Alpin wit

De hoekkeuken is nog altijd een favoriete opstelling bij velen. Doordat handelingen zoals snijden, spoelen en koken dicht bij elkaar kunnen plaatsvinden, is koken een genot. Alle voorwerpen liggen zo voor het grijpen.

De hoekkeuken Touch, zoals hier getoond, is uitgevoerd in Alpin wit met een kunststof werkblad in de kleur Decor Endgrain Oak en een rvs spoelbak. De AEG (inbouw)apparatuur bestaat uit een koelkast, afzuigkap, combi-oven en inductiekookplaat. De vaatwasmachine niet meegenomen in dit geheel, maar kan natuurlijk worden toegevoegd tegen meerprijs. De keuken is tevens voorzien van rvs spoelbak met bijpassende kraan. De keuken is verkrijgbaar in 7 verschillende frontkleuren. 

Met werkblad, opstelling, grepen en apparatuur is natuurlijk volop te varieren, waardoor je nieuwe droomkeuken helemaal naar jouw wensen is samen te stellen. Hieronder zie je daarvan een voorbeeld. 


 


Meer in € 0 – € 5.000, Modern

Wat is jouw favoriete stijl?
Ontdek het hier!

Op onze Pinterest pagina vind je veel inspiratie om jouw droomkeuken samen te stellen. Blijf op de hoogte van de laatste trends en volg ons op Pinterest.