€ 7.500,-``
incl. apparatuur en verlichting
In 8 frontkleuren leverbaar!
Modern, Klassiek

Hoekkeuken | Easytouch zand ultramat

De hoekkeuken is nog altijd een favoriete opstelling bij velen. Doordat handelingen zoals snijden, spoelen en koken dicht bij elkaar plaatsvinden, is koken een genot. Alle voorwerpen liggen zo voor het grijpen.

Deze keuken is uitgevoerd in een laklaminaat in de kleur zand ultramat. Dankzij de innovatieve anti-fingerprintcoating hebben de fronten uitstekende onderhoudseigenschappen en het ziet er ook nog eens geweldig uit.  

Het xtra-werkblad in de kleur Decor doleriet is onderhoudsvrij. De innovatieve functionele laag voorkomt dat water in het blad kan doordringen waardoor de kern opzwelt. Dat betekent dat het blad ongevoeliger is voor water dan een traditioneel werkblad. De overgang zonder hoogteverschil tussen werkblad en kookplaat of spoelbak zorgt voor een bijzondere esthetiek en verbetert tegelijk de mogelijkheden voor hygiënische reiniging. Dankzij de Xtra-coating is het werkblad beter bestand tegen stoten. Dat maakt Xtra-werkbladen zeer robuust, waardoor ze perfect zijn opgewassen tegen de uitdagingen van dagelijks keukengebruik.

Verder is deze specifieke keuken voorzien van een koeler, combi-oven, afzuigkap, inductiekookplaat, vaatwasser, spoelbak met kraan en verlichting. Spatranden zijn tegen meerprijs mogelijk. 


 

De werkhoogte is afhankelijk van jouw lengte en wensen en kan op iedere hoogte worden afgesteld. De Easytouch is leverbaar in 8 verschillende frontkleuren. 

Met werkblad, opstelling, grepen, kleur en apparatuur is natuurlijk volop te varieren, waardoor er een enorme diversiteit aan Easytouch keukens te ontwerpen is. Je kunt je nieuwe droomkeuken helemaal naar jouw wensen samenstellen. Hieronder zijn een aantal voorbeelden te vinden ter inspiratie.Grafietzwart ultramatRoestrood ultramatMineraalgroen ultramatFjordblauw ultramatAlpin wit ultramatZand ultramat


De keuken zoals tentoongesteld in de showroom van Primo Keukens Meppel: 


Meer in Modern, Klassiek

Wat is jouw favoriete stijl?
Ontdek het hier!

Op onze Pinterest pagina vind je veel inspiratie om jouw droomkeuken samen te stellen. Blijf op de hoogte van de laatste trends en volg ons op Pinterest.