5 mei 2023

Primo Keukens Emmen opent haar deuren

Op vrijdag 12 mei aanstaande. 

Primo Keukens opent op die dag een compleet nieuwe keukenshowroom aan de Abel Tasmanstraat 21. Er worden nu nog de laatste puntjes op de i gezet. “Maar”, zo belooft vestigingsleider Randell Evers, “alles is op tijd klaar voor de feestelijke opening op 12 mei”. 

“Nog even en Emmen heeft ook een Primo Keukens, dé voordeligste keukenzaak van Noord-Nederland”, vertelt Evers trots. “Veel mensen kennen Primo Keukens misschien al, want in woningen door heel Nederland staan inmiddels al vele mooie en betaalbare keukens. Deze nieuwe keukenshowroom zal zeker een aanwinst zijn voor Emmen en omstreken en we zijn blij dat we de deuren van de achtste Primo Keukens-vestiging in Emmen mogen openen”.

De mannen van team Primo Keukens Emmen, Randell en Patrick, zijn ook blij met de plek van de showroom. ”Het is een mooie locatie op de meubelboulevard en tegenover ons pand zijn er altijd voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.” 

Primo Keukens, met vestigingen in Meppel, Heerenveen, Kampen, Hardenberg, Almelo, Dronten en Roden, staat bekend om de scherpe prijzen, maar ook om de perfecte service en degelijke kwaliteit. “Wij verkopen kwaliteitskeukens van Duitse makelij tegen een vaste lage prijs”, vertelt Randell. “De showrooms zijn altijd voorzien van de laatste (kleur)trends, zoals  keukens in fjordblauw of mineraalgroen. Deze kleuren hebben een antifingerprint-coating om het schoonhouden en -maken van de keuken te vereenvoudigen.

Randell en Patrick hebben ruime ervaring in de keuken en sanitair branche en heten je graag welkom in de laagdrempelige showroom. Vanaf vrijdag 12 mei ligt er voor elke bezoeker een attentie klaar. Tevens zijn er de hele dag gratis kookworkshops bij te wonen op vrijdag 12 mei en zaterdag 13 mei. Komt u ook een kijkje nemen?
 


Meer nieuws

Wat is jouw favoriete stijl?
Ontdek het hier!

Op onze Pinterest pagina vind je veel inspiratie om jouw droomkeuken samen te stellen. Blijf op de hoogte van de laatste trends en volg ons op Pinterest.