6 oktober 2023

Primo bestaat dit jaar 10 jaar!

En dat vieren we het hele jaar. 

Dit jaar bestaat Primo Keukens 10 jaar. Op 6 september 2013 opende Primo Keukens Meppel de deuren en sinsdien is Primo Keukens gestaag gegroeid naar 8 vestigingen. Op 12 mei 2023 opende Primo Keukens Emmen haar deuren.

 

BK pannenset cadeau voor iedere klant 

Tussen 1 oktober en 31 december ontvangt elke klant bij aankoop van een keuken een BK pannenset t.w.v. € 199,- cadeau. 


 

AEG fusion wok cadeau voor iedere klant

Tussen 1 april en 30 september 2023 ontving elke klant bij aankoop van een keuken een AEG fusion wok t.w.v. € 249,- cadeau.

Geniet van heerlijk verse smaken en kook vliegensvlug met de Fusion Wok. Sudder en roerbak met de voordelen van wokken, maar met de snelheid, energiezuinigheid en temperatuurregeling van moderne inductietechnologie. Met de ondersteuningsring kunt u dezelfde ergonomische bewegingen maken als met een ronde wok en het is ook ideaal voor het opdienen van je gerecht. 

 

Winnaars 3-gangen diner voor 2 personen incl. limousine bekend

Daarnaast gaven we een 3-gangen diner voor 2 personen weg. De winnaars werden gehaald en gebracht met een heuse limousine. De winnaars hebben eind september een heerlijke avond uit gehad bij restaurant At Sea in Dronten.   


Meer nieuws

Wat is jouw favoriete stijl?
Ontdek het hier!

Op onze Pinterest pagina vind je veel inspiratie om jouw droomkeuken samen te stellen. Blijf op de hoogte van de laatste trends en volg ons op Pinterest.