30 augustus 2022

Nieuwe kleur keuken bij Primo Keukens Heerenveen

Bij onze vestiging in Heerenveen is sinds kort een keuken in een prachtige nieuwe kleur te bewonderen. 

Deze keuken is uitgevoerd in een laklaminaat in de kleur fjordblauw ultramat. Dankzij de innovatieve anti-fingerprintcoating hebben de fronten uitstekende onderhoudseigenschappen en het ziet er ook nog eens geweldig uit.  

Deze specifieke keuken is verder voorzien van alle gemakken, zoals een combi-oven, koelkast, inductiekookpaat, afzuigkap en vaatwasser. Leuk detail is dat de spoelbak vlak in het werkblad is gefreesd. Daarnaast bevindt zich onder de kookplaat een 120 cm brede ladekast, met hierin een besteklade met meenemer. De kookplaat is niet glanzend, maar mat afwerkt. 

De Easytouch is leverbaar in 6 moderne frontkleuren, namelijk grafietzwart, roestrood, mineraalgroen, fjordblauw, alpin wit en zand. Allemaal ultramat uitgevoerd.

Wil je hem in het echt komen bewonderen? Dat kan! Hij staat ondertussen in Heerenveen en binnenkort in de Primo Keukens vestiging in Hardenberg. De mineraalgroene variant vind je bij de overige vestigingen. 

 


Meer nieuws

Wat is jouw favoriete stijl?
Ontdek het hier!

Op onze Pinterest pagina vind je veel inspiratie om jouw droomkeuken samen te stellen. Blijf op de hoogte van de laatste trends en volg ons op Pinterest.