€ 5.150,-
Incl. apparatuur
In 6 frontkleuren leverbaar!

Woonkeuken | Laser

Voor wie op zoek is naar een echte woonkeuken vindt in deze keuken het ideale model. Deze T-vormige keuken biedt de mogelijkheid om de versbereide maaltijd direct aan de andere zijde van het kookgedeelte te nuttigen. Door het plaatsen van twee barkrukken aan de andere zijde van het kookgedeelte combineer je het gemak van een hoekkeuken met het gezellige samenzijn met familie en vrienden. 

De greeploze bovenkasten zijn uitgevoerd in de kleur 'beton leisteengrijs' en zorgen voor een robuuste uitstraling. Doordat de twee bovenkasten in dezelfde grijze look zijn uitgevoerd als het 'zwevende' werkblad vormt de keuken één geheel.

De afmetingen van deze hoekkeuken zijn: 354 cm bij 310 cm breed en 60 bij 106 cm diep. De werkhoogte is afhankelijk van uw lengte en verstelbaar naar wens.

De woonkeuken wordt geleverd met standaard 4 elektrische apparaten, namelijk een keramische kookplaat, oven, afzuigkap en koelkast. De RVS spoelbak is tevens bij de prijs inbegrepen. Tegen meerprijs is het uiteraard ook mogelijk om een vaatwasmachine toe te voegen aan de keuken.

De keuken is verkrijgbaar in 6 verschillende frontkleuren.


Alpin wit                          Magnolia wit                     Miniraal grijs


Wit                                  Zand                               Zijdegrijs


Nu voor € 5150,- inclusief apparatuur


Meer in

Wat is jouw favoriete stijl?
Ontdek het hier!

Op onze Pinterest pagina vind je veel inspiratie om jouw droomkeuken samen te stellen. Blijf op de hoogte van de laatste trends en volg ons op Pinterest.