28 juni 2021

Wees welkom!

Plan een afspraak voor het beste advies. 

Bij het uitzoeken van jouw nieuwe droomkeuken wil je natuurlijk niets liever dan de materialen voelen en alle opties op je gemak bekijken en vergelijken. Daarom zijn wij heel blij dat we je gewoon weer in onze showrooms mogen ontvangen.Om ervoor te zorgen dat we ruim de tijd voor jouw wensen kunnen nemen, maar ook de veiligheidsmaatregelen voor jou en de overige bezoekers zo goed mogelijk kunnen bewaken, adviseren wij je van tevoren een afspraak te maken.

Onze showrooms worden continu voorzien van de nieuwste keukenmodellen en laatste trends. We nemen daarom graag uitgebreid de tijd om je zo goed mogelijk te adviseren. Bel of mail gerust voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak. Onze adviseurs staan klaar om je in alle rust te ontvangen en adviseren. 

Tijdens de afspraak nemen wij natuurlijk de veiligheidsmaatregelen in acht en ontvangen wij iedereen op een verantwoorde manier. 

  • De showrooms zijn normaal geopend;
  • Desinfecteer bij binnenkomst je handen; 
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand tot anderen. 

Meer nieuws

Wat is jouw favoriete stijl?
Ontdek het hier!

Op onze Pinterest pagina vind je veel inspiratie om jouw droomkeuken samen te stellen. Blijf op de hoogte van de laatste trends en volg ons op Pinterest.