4 april 2023

Primo Keukens bestaat 10 jaar!

En dat vieren we het hele jaar. 

Dit jaar bestaat Primo Keukens 10 jaar. Op 6 september 2013 opende Primo Keukens Meppel de deuren en sinsdien is Primo Keukens gestaag gegroeid naar 7 vestigingen en binnenkort opent zelfs de 8e vestiging de deuren. Op 12 mei 2023 staat de opening van Primo Keukens Emmen namelijk gepland.
 

AEG fusion wok cadeau voor iedere klant

Tussen 1 april en 30 juni 2023 ontvangt elke klant bij aankoop van een keuken een AEG fusion wok t.w.v. € 249,- cadeau.

Geniet van heerlijk verse smaken en kook vliegensvlug met de Fusion Wok. Sudder en roerbak met de voordelen van wokken, maar met de snelheid, energiezuinigheid en temperatuurregeling van moderne inductietechnologie. Met de ondersteuningsring kunt u dezelfde ergonomische bewegingen maken als met een ronde wok en het is ook ideaal voor het opdienen van je gerecht. 

 

Win een 3-gangen diner voor 2 personen incl. limousine

Daarnaast geven we eens per kwartaal een 3-gangen diner voor 2 personen weg. De winnaars worden gehaald en gebracht met een heuse limousine. Heb jij tijdens de actieperiode een keuken gekocht bij Primo Keukens, dan kom jij in aanmerking. Door foto's van de keuken of de 3D-tekening die je bij de offerte ontving op social media te plaatsen en jouw Primo Keukens-vestiging te taggen, maak je automatisch kans. Aan het einde van de actieperiode trekken we één winnaar.Actieperiode: 1 april 2023 - 30 juni 2023. 

Hou onze kanalen in de gaten voor de acties vanaf 1 juli 2023.   


Meer nieuws

Wat is jouw favoriete stijl?
Ontdek het hier!

Op onze Pinterest pagina vind je veel inspiratie om jouw droomkeuken samen te stellen. Blijf op de hoogte van de laatste trends en volg ons op Pinterest.