22 mei 2020

Nieuwe vestiging: Primo Keukens Roden

Primo Keukens opent eind deze maand een compleet nieuwe en uitgebreide keukenshowroom aan de Wilhelminastraat 12. Er wordt nu nog hard gewerkt aan de inrichting, maar, zo belooft vestigingsleider Remko Bovenkamp, alles is op 29 mei klaar voor de officiële opening.

“Nog even en Roden heeft ook de voordeligste keukenzaak van Nederland”, vertelt Bovenkamp trots. “De nieuwe keukenshowroom zal een aanwinst zijn voor Roden en omstreken. Hoewel de opening nog even op zich laat wachten, komen er al geregeld mensen binnenlopen. “We hebben zelfs al verschillende keukens verkocht. Mensen zijn nieuwsgierig, komen binnen en dan gaat het balletje rollen.”

De vestigingsleider Remko en verkoper Patrick zijn blij met de plek aan de Wilhelminastraat. ”Het is mooi in het centrum en tegenover ons pand zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.” Samen hebben ze meer dan 40 jaar ervaring in de keukenbranche.

Primo Keukens, met vestigingen in Meppel, Heerenveen, Dronten, Almelo, Kampen en Hardenberg, staat bekend om de voordelige prijzen, maar ook om de goede service en de degelijke kwaliteit. “Wij verkopen keukens van Duitse makelij tegen een vaste lage prijs”, vertelt Remko Bovenkamp. “We hebben alle soorten en maten en door onze gezamenlijke inkoop kunnen we veel bieden tegen lage prijzen.”

Bij Primo Keukens wordt grote waarde gehecht aan goed advies en service. Hij verwacht dan ook dat Primo Keukens in Roden een groot succes wordt. Primo Keukens is onderdeel van Bouwcenter Concordia bouwmaterialen met 13 vestigingen, waaronder Bouwcenter Concordia Roden. Bouwcenter Concordia is al meer dan 100 jaar een begrip in de bouw.

Komt u ook onze showroom bekijken? Vanaf vrijdag 29 mei ligt er voor elke bezoeker een attentie klaar. Remko en Patrick staan graag voor u klaar.

Primo Keukens zal geopend zijn van dinsdag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur en op donderdag tot 21.00 uur. Op zaterdag zijn de deuren geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Kijk ook op www.primokeukens.nl voor alle acties en meer informatie.


Meer nieuws

Wat is jouw favoriete stijl?
Ontdek het hier!

Op onze Pinterest pagina vind je veel inspiratie om jouw droomkeuken samen te stellen. Blijf op de hoogte van de laatste trends en volg ons op Pinterest.