€ 5.595,-
Incl. apparatuur
In 3 frontkleuren leverbaar!

Hoekkeuken | Rio

De hoekkeuken is nog altijd een favoriete opstelling voor velen. Door het praktische kookgemak, waarbij de handelingen van snijden, spoelen en koken dicht bij elkaar gedaan kunnen worden, is koken een genot. Alle voorwerpen liggen zo voor het grijpen.
 

In onze showroom is hoekkeuken Rio uitgevoerd in de kleur Eiken Virginia en voorzien van een donker werkblad, RVS spoelbak en een 4-pits gasstel. De standaard inbouwapparatuur bestaat uit een koelkast, afzuigkap en een oven. De vaatwasmachine niet meegenomen in dit model, maar kan natuurlijk worden toegevoegd.

De afmetingen van deze hoekkeuken zijn: 255 bij 185 cm breed, 60 cm diep. De keuken is verkrijgbaar in 3 verschillende frontkleuren.


Eiken Provence                Eiken Virginia                  Nautic Pine

 

De opstelling zoals getoond in de showroom kost € 5.595,-, inclusief apparatuur. Een kleiner exemplaar is natuurlijk ook mogelijk. De keuken op de eerste foto kost zoals getoond € 3.838,-.


Meer in

Wat is jouw favoriete stijl?
Ontdek het hier!

Op onze Pinterest pagina vind je veel inspiratie om jouw droomkeuken samen te stellen. Blijf op de hoogte van de laatste trends en volg ons op Pinterest.