€ 6.550,-
Incl. apparatuur
In 2 frontkleuren leverbaar!
€ 5.000 – € 7.000, Modern, Landelijk

Hoekkeuken | Chalet magnolia mat

Deze tijdloze hoekkeuken met een landelijke touch is in een matte lak uitgevoerd en valt bij velen in de smaak. De landelijke sfeer wordt versterkt door kenmerkende details zoals het glas in de bovenste keukenkastjes en door de handgrepen. 

Met liefde voor detail.

De unieke uitstraling van echte lak is iets heel bijzonders. De hoogwaardige verwerking van deze chique framedeuren geeft de landhuis keukens een tijdloos behoud van waarde. Deze getoonde keuken is voorzien van een koeler met vriesvak, oven, afzuigkap, 5-pitskookplaat, spoelbak met kraan en verlichting. Bij deze opstelling is gekozen voor gelakte keukenkastjes in de kleur magnolia mat.

 

De werkhoogte is afhankelijk van jouw lengte en wensen en kan op iedere hoogte worden afgesteld.

Model Chalet is leverbaar in 2 verschillende frontkleuren. 

 

Met werkblad, opstelling, grepen, apparatuur en kleur is natuurlijk volop te varieren, waardoor er een enorme diversiteit aan Chalet keukens te ontwerpen is. Je kunt je nieuwe droomkeuken helemaal naar jouw wensen samenstellen. Hieronder zijn een aantal voorbeelden te vinden ter inspiratie.

 

Magnolia mat

 

Zand mat

 

Magnolia mat

 

 

De keuken zoals tentoongesteld in de showroom van Primo Keukens Meppel. 


Meer in € 5.000 – € 7.000, Modern, Landelijk

Wat is jouw favoriete stijl?
Ontdek het hier!

Op onze Pinterest pagina vind je veel inspiratie om jouw droomkeuken samen te stellen. Blijf op de hoogte van de laatste trends en volg ons op Pinterest.