€ 7.150,-
Incl. apparatuur

Landelijke smaakmaker

In 3 frontkleuren leverbaar!
Landelijk

Eilandkeuken | Sylt zwart mat

De landelijke keuken is en blijft een smaakmaker. Door het raamwerk in de kastdeuren ontstaat direct een gezellige en authentieke sfeer in de keuken. Met wat landelijke greepjes wordt het gevoel van gezelligheid versterkt. Natuurlijke materialen, frisse pasteltinten en natuurkleuren maken het geheel een plek om gezellig samen te zijn. 

Onbezorgd, natuurlijk, landhuisstijl

De decoratieve, open opbergruimten verlenen deze vrij klassieke woonkeuken een bijzonder huiselijke sfeer - de modernste keuken - en apparatentechniek inbegrepen. Het bewijst maar dat modern design en landhuisstijl heel goed samen gaan. 

 

 

De werkhoogte is afhankelijk van jouw lengte en daardoor naar wens aan te passen. De keuken is in 3 verschillende frontkleuren leverbaar.

Met werkblad, opstelling, grepen, kleur en apparatuur is natuurlijk volop te varieren, waardoor er een enorme diversiteit aan Sylt keukens te ontwerpen is. Je kunt je nieuwe droomkeuken helemaal naar jouw wensen samenstellen. Hieronder zijn een aantal voorbeelden te vinden. 

 

Alpin wit mat

 

Magnolia mat

 

Zwart mat

 

 


Meer in Landelijk

Wat is jouw favoriete stijl?
Ontdek het hier!

Op onze Pinterest pagina vind je veel inspiratie om jouw droomkeuken samen te stellen. Blijf op de hoogte van de laatste trends en volg ons op Pinterest.