€ 8.750,-
Incl. apparatuur
In 6 frontkleuren leverbaar!
€ 5.000 – € 7.000, Modern

Eilandkeuken | Easytouch grafietzwart ultra mat

Een echte eyecatcher is deze stijlvolle keuken met de supermat zwarte (inbouw-) kasten in combinatie met het grijze keramieke werkblad. De matzwarte kleur is dé trend en zorgt voor een chique uitstraling. Met het bargedeelte maakt dat het ook nog eens een gezellige familiekeuken wordt. 

Bij deze moderne keuken hoort natuurlijk ook een prachtig matzwarte kookplaat met bijpassende matzwarte afzuigkap. De werkhoogte is afhankelijk van jouw eigen lengte en is daarom op jouw wensen af te stellen. 


De getoonde keuken wordt geleverd met de volgende apparaten; een koelvriescombinatie, een oven, een inductiekookplaat met afzuigkap. Daarnaast is deze getoonde keuken voorzien van een zwarte spoelbak en bijpassende zwarte kraan. Het is uiteraard ook mogelijk om een vaatwasmachine toe te voegen aan de keuken. 

De keuken is verkrijgbaar in 6 verschillende fronten. 

Met werkblad, opstelling, grepen en apparatuur is natuurlijk volop te varieren, waardoor er een enorme diversiteit aan Easytouch keukens in de kleur mineraalgroen ultramat te ontwerpen is. Je kunt je nieuwe droomkeuken helemaal naar jouw wensen samenstellen. Hieronder zijn een aantal voorbeelden te vinden. 

 

 

De keuken zoals tentoongesteld in onze showroom van Primo Keukens Meppel: 


Meer in € 5.000 – € 7.000, Modern

Wat is jouw favoriete stijl?
Ontdek het hier!

Op onze Pinterest pagina vind je veel inspiratie om jouw droomkeuken samen te stellen. Blijf op de hoogte van de laatste trends en volg ons op Pinterest.