hardenbergHARDENBERG – Primo Keukens opent op vrijdag 11 december een nieuwe vestiging aan de Lange Spruit 5b in Hardenberg. Vestigingsleider Hennie van Schravendijk is trots op de prachtige showroom naast de Gamma Bouwmarkt. “We hebben nu de voordeligste keukenzaak van Nederland ook in Hardenberg.”

De showroom gaat pas op vrijdag 11 december officieel open, maar er zijn al behoorlijk wat klanten binnen geweest. “We hebben in de aanloop al verschillende keukens verkocht want mensen zijn altijd nieuwsgierig. De nieuwe showroom ziet er heel mooi uit; veel bezoekers kwamen al een kijkje nemen”, vertelt Van Schravendijk.

De plek aan de Lange Spruit 5b, naast Gamma, is ideaal. “Er is een ruime gezamenlijke parkeerplaats en we vullen elkaar op het gehele bedrijvenpark goed aan”, vertelt Hennie. “Wij verkopen keukens van een goed Duits merk in de prijsklasse van een kleine 2000 euro tot 7500 euro. Onze kracht ligt erin dat wij een vaste lage prijs afgeven en de klant niet allerlei kortingspercentages en ‘gratis’ montages voorschotelen. Door de gezamenlijke inkoop met onze andere vestigingen in Meppel, Heerenveen en Kampen kunnen wij veel bieden voor kleine prijzen.”

De economie trekt aan en daarom is Hennie ervan overtuigd dat Primo Keukens ook in Hardenberg een groot succes gaat worden. “Wij richten ons op de goedkopere markt, net als Ikea bijvoorbeeld. Wij kunnen de concurrentie daarmee prima aan; de keukens zien er net zo leuk uit, alleen gaan wij nog even wat verder in onze adviesfunctie. We maken een tekening, helpen de klant op weg met een leidingschema en we kunnen ook de montage regelen”, vertelt Hennie.

Tijdens de openingsweek is er een gratis vaatwasser voor de eerste tien keukenkopers. Alle kopers van een keuken krijgen een gratis keukenkraan en bovendien kunnen granieten werkbladen worden gekocht voor een echte bodemprijs. Tenslotte gaan veel keukens tijdens de actieweek voor aanbiedingsprijzen weg.

banner ruimtop

Ontwerp je eigen

droomkeuken
met de 

Primo 
Keukenontwerper
transparent
 
WAAROM Primo KEUKENS

1)
Geen ondoorzichtige acties, een Primo prijs is altijd een scherpe en eerlijke prijs 

2) 5 Jaar garantie op alle keuken meubelen
3) Met de Primo verkoopvoorwaarden kies je voor zekerheid en betrouwbaarheid  

4) Bij ons géén aanbetaling   

5) Primo Keukens zijn van Duitse  topkwaliteit en worden milieubewust  geproduceerd   

6) Snelle en betrouwbare levering   

7) Inmeten en plaatsing kunnen wij voor u regelen.