Primo Opening AlmeloAlmelo -  Primo Keukens aan de Bornsestraat 22 opent op donderdag 14 Juni een totaal nieuwe vestiging in Almelo. De eigenaar Patrick Stromberg en zijn vrouw Ingrid zijn trots op de prachtige showroom, die we met behulp van vrienden en leveranciers eigenhandig hebben omgebouwd en ingericht. “We hebben nu de voordeligste keukenzaak van Nederland ook in Almelo.”

De showroom gaat pas op donderdag 14 Juni officieel open, maar er zijn al veel klanten binnen geweest. “We hebben in de aanloop al verschillende keukens verkocht want mensen zijn altijd nieuwsgierig, en kennen eigenaar Patrick al van eerdere ervaringen.

De nieuwe showroom ziet er mooi uit, en is een aanwinst voor Almelo en omstreken vertelt Patrick die al 20 Jaar in de Keuken branche zit. 
"Op een perfecte locatie aan de Bornsestraat, in het oude pand van Van Kooten, zijn we gevestigd.
Het is een drukke doorgaande straat met mooie winkels, tevens beschikken wij over een ruime eigen parkeerplaats.
Wij verkopen keukens van degelijke Duitse kwaliteit  tegen een vaste lage prijs . Door onze gezamenlijke inkoop met de andere 4 vestigingen in Meppel, Heerenveen, Kampen en Hardenberg kunnen wij hierdoor heel veel bieden."

De economische tijden trekken weer aan en daarom zijn Patrick en Ingrid ervan overtuigd dat Primo Keukens in Almelo ook een groot succes gaat worden.

Primo keukens hecht  veel waarde  aan goed advies en goede service ,we maken samen met de klant een tekening van hun droomkeuken, helpen de klant op weg met een leidingschema en tevens kunnen wij ook de montage regelen.

Tijdens de openingsweek krijgen kopers van een keuken een gratis keukenkraan en bovendien kunnen granieten werkbladen worden gekocht voor een bodemprijs.

De  openingstijden van Primo Almelo zijn:

Van dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur ,donderdag koopavond tot 21.00 uur en zaterdag van 9.30 uur tot 17.00 uur
banner ruimtop

Ontwerp je eigen

droomkeuken
met de 

Primo 
Keukenontwerper
transparent
 
WAAROM Primo KEUKENS

1)
Geen ondoorzichtige acties, een Primo prijs is altijd een scherpe en eerlijke prijs 

2) 5 Jaar garantie op alle keuken meubelen
3) Met de Primo verkoopvoorwaarden kies je voor zekerheid en betrouwbaarheid  

4) Bij ons géén aanbetaling   

5) Primo Keukens zijn van Duitse  topkwaliteit en worden milieubewust  geproduceerd   

6) Snelle en betrouwbare levering   

7) Inmeten en plaatsing kunnen wij voor u regelen.