PaulPrimo Keukens is vanaf de late zomer van 2015 een nieuw bedrijf op het Melmerpark. Na Meppel en Heerenveen is Kampen de derde vestiging voor dit bijzondere keukenconcept. “Ik reed zelf al vaak langs de N50 en zag dan het Melmerpark. Primo heeft de overtuiging dat dit de perfecte locatie voor ons is”, zegt Paul van den Berg, die de vestiging in Kampen gaat leiden.

kampen1Primo vindt het belangrijk dat bedrijven op een park elkaar goed aanvullen. Dat is op het Melmerpark zeker het geval. Ook is Van den Berg blij met de uitstekende parkeervoorzieningen. “Wij verkopen keukens van een goed Duits merk in de prijsklasse van tweeduizend tot 6500 euro. Ideaal voor starters en mensen die tegen een betaalbare prijs toch een mooie keuken willen”, vertelt Van den Berg.

Hij doet zijn verhaal in de vestiging Meppel. Daar is het bedrijf gevestigd naast de showroom van de bekende hofleverancier Concordia. De locatie heeft daar een mooie industriële uitstraling. “Zo ziet onze vestiging in Kampen er ook uit. Ook daar verkopen we keukens in een aantrekkelijke prijsklasse. Een opkomende trend zijn houtkleuren. En daarnaast blijft wit populair in de keuken. Tachtig procent van de kopers kiest voor die kleur.”

Primo Keukens is ook het adres voor inbouwapparatuur van de bekende merken. Ook die kan het bedrijf aanbieden tegen scherpe prijzen.

Persbericht

Nieuw op het Melmerpark

Primo keukens opent showroom in Kampen

KAMPEN - Primo Keukens opent op vrijdag 28 augustus een nieuwe vestiging aan de Zambonistraat 4 in Kampen. De medewerkers Paul van den Berg en Hennie van Schravendijk zijn trots op de prachtige showroom tussen Aldi en Halfords. “We hebben nu de voordeligste  keukenzaak van Nederland ook in Kampen.”

De showroom gaat pas op vrijdag 28 augustus officieel open, maar er zijn al behoorlijk wat klanten binnen geweest. “We hebben in de aanloop al verschillende keukens verkocht want mensen zijn altijd nieuwsgierig. De nieuwe showroom ziet er zo mooi uit, veel bezoekers kwamen al een kijkje nemen”, vertellen de medewerkers van den Berg en Van Schravendijk.

De plek aan de Zambonistraat, tussen Aldi en Halfords, is ideaal. “Er is een ruime gezamenlijke parkeerplaats en we vullen elkaar op het gehele Melmerpark goed aan”, vertellen  Paul en Hennie. “Wij verkopen keukens van een goed Duits merk in de prijsklasse van een kleine 2000 euro tot 7500 euro. Onze kracht is dat wij een vaste lage prijs hebben en de klant niet allerlei kortingspercentages en ‘gratis’ montages voorschotelen. En door de gezamenlijke inkoop met onze andere vestigingen in Meppel en Heerenveen kunnen wij veel bieden voor kleine prijzen.”

De economie trekt aan en daarom zijn Paul en Hennie ervan overtuigd dat Primo Keukens in ook Kampen een groot succes gaat worden  “Wij richten ons op de goedkopere markt, net als Ikea bijvoorbeeld. Wij kunnen de concurrentie daarmee prima aan; de keukens zien er net zo leuk uit, alleen gaan wij nog even wat verder in onze adviesfunctie. We maken een tekening, helpen de klant op weg met  een leidingschema en we kunnen  ook de montage regelen”, vertelt het tweetal.

Tijdens de openingsweek is er een gratis vaatwasser voor de eerste tien keukenkopers. Alle kopers van een keuken krijgen een gratis keukenkraan en bovendien kunnen granieten werkbladen worden gekocht voor een echte bodemprijs. Tenslotte gaan veel keukens tijdens de actieweek voor aanbiedingsprijzen weg.   
blok1
onze keukens
Bekijk hier ons aanbod keukens
blok1
Apparatuur actie
Bij een nieuwe keuken hoort de juiste apparatuur.
Bekijk hier onze actieprijzen.....
blok1
keukens bij klanten
Bekijk hier de keukens die wij bij klanten
hebben geplaatst.
blok1
Showroomkeukens
Bekijk onze showroomkeukens met
aantrekkelijke opruimprijzen.
videobanner2
sidemenu
EEN NIEUWE KEUKEN VIA HET
PRIMO STAPPENPLAN
sidemenu 1
sidemenu 1
sidemenu 1
sidemenu 1
sidemenu 1
banner ruimtop

Ontwerp je eigen

droomkeuken
met de 

Primo 
Keukenontwerper
transparent
 
WAAROM Primo KEUKENS

1)
Geen ondoorzichtige acties, een Primo prijs is altijd een scherpe en eerlijke prijs 

2) 5 Jaar garantie op alle keuken meubelen
3) Met de Primo verkoopvoorwaarden kies je voor zekerheid en betrouwbaarheid  

4) Bij ons géén aanbetaling   

5) Primo Keukens zijn van Duitse  topkwaliteit en worden milieubewust  geproduceerd   

6) Snelle en betrouwbare levering   

7) Inmeten en plaatsing kunnen wij voor u regelen.