Woonkeuken LASER

Wanneer u op zoek bent naar een woonkeuken dan is dit het ideale model. Deze T-vormige keuken biedt de mogelijkheid om uw bereide maaltijd direct aan de andere zijde van het kookgedeelte op te eten. Door twee barkrukken te plaatsen aan de andere zijde van het kookgedeelte heeft u het gemak van een hoekkeuken en kunt u samen met uw familie of visite gezellig kletsen terwijl u de maaltijd staat te bereiden.

De greeploze bovenkasten zijn uitgevoerd in de kleur Beton leisteengrijs en zorgen voor robuuste uitstraling. Door de twee bovenkasten in dezelfde grijze look uit te voeren als het 'zwevende' werkblad vormt de keuken één geheel.

Nu voor € 5150,- inclusief apparatuur

De afmetingen van deze hoekkeuken zijn: 354 bij 310 cm breed en 60 bij 106 cm diep. De werkhoogte is afhankelijk van uw lengte en is verstelbaar naar uw wens.

De woonkeuken wordt compleet geleverd met 4 elektrische apparaten, waaronder een keramische kookplaat, oven, afzuigkap en koelkast. Het is uiteraard ook mogelijk om een vaatwasmachine toe te voegen aan de keuken. Dat is bij deze keukenindeling niet meegenomen.

De keuken is verkrijgbaar in 6 verschillende fronten voor dezelfde prijs.Wilt u graag een andere frontkleur dan de standaard, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. In onze showrooms vertellen wij u er graag meer over. Kom langs of maak vrijblijvend een afspraak met één van onze vestigingen.

Afspraak maken
banner ruimtop

Ontwerp je eigen

droomkeuken
met de 

Primo 
Keukenontwerper
transparent
 
WAAROM Primo KEUKENS

1)
Geen ondoorzichtige acties, een Primo prijs is altijd een scherpe en eerlijke prijs 

2) 5 Jaar garantie op alle keuken meubelen
3) Met de Primo verkoopvoorwaarden kies je voor zekerheid en betrouwbaarheid  

4) Bij ons géén aanbetaling   

5) Primo Keukens zijn van Duitse  topkwaliteit en worden milieubewust  geproduceerd   

6) Snelle en betrouwbare levering   

7) Inmeten en plaatsing kunnen wij voor u regelen.