Schaatsbaan op kerstmarkt aan Zomerdijk Meppel

Kerstmarkt MeppelMEPPEL – Natuurlijk zijn er weer kerstbomen, kleding, wijn, woondecoraties, noten, bratworst en warme chocolademelk. Maar de kerstmarkt op zaterdag 17 december op het parkeerterrein van Gamma, Concordia Keuken & Bad, Primo Keukens en Welkoop aan de Zomerdijk heeft nog iets extra’s: een schaatsbaan voor kinderen. Zodat de ouders rustig alle zeventig kramen kunnen bezoeken.

Gezelligheid staat voorop, volgens organisatoren Concordia Keuken & Bad, Gamma, Primo Keukens en Welkoop. De hele dag worden bratwurst, glühwein en chocolademelk verkocht. Verder zijn er oliebollen van Amoureus en Indonesische hapjes van TIK-Indonesia.

Behalve de schaatsbaan is er nog veel meer te doen in het Kinder Winter Wonderland. Er kan worden geknutseld, Chocolade.nl is aanwezig om te helpen bij het maken van chocolade surprises voor het goede doel. De surprises worden geschonken aan het Meppeler ziekenhuis voor de aankleding van hun kerstboom.

Op de markt vindt de bezoeker de mooiste kerststukjes, winterkleding, prachtige woonaccessoires en noem maar op. Ook worden hier sieraden en vogeltaarten verkocht. De kerstmarkt wordt opgeluisterd door het koor De Meppeler Muiters.

Niet alleen op het parkeerterrein staat het vol. In de grote ingang en in de showroom van Concordia Keuken & Bad staan eveneens diverse standhouders.

Hier staan kramen met beelden, woon- en kerstaccessoires en nog veel meer.

Tenslotte zijn er demonstraties van de cooker ‘heet waterkraan’ en de sunshower.
De kerstmarkt is open van 11.00 tot 16.30 uur.

banner vacatures
banner ruimtop

Ontwerp je eigen

droomkeuken
met de 

Primo 
Keukenontwerper
transparent
 
WAAROM Primo KEUKENS
 
1) Geen ondoorzichtige acties, een Primo prijs is altijd een scherpe en eerlijke prijs

2) 5 Jaar garantie op alle keuken meubelen  
3) Met de Primo verkoopvoorwaarden kies je voor zekerheid en betrouwbaarheid  

4) Bij ons géén aanbetaling   

5) Primo Keukens zijn van Duitse  topkwaliteit en worden milieubewust  geproduceerd   

6) Snelle en betrouwbare levering   

7) Inmeten en plaatsing kunnen wij  voor u regelen.